VIENĪBAS NAMA MUZIKĀLIE PROJEKTI



Daugavpils pilsētas pašvaldības iestāde “Vienības nams” un TV kanāls LRT + piedāvā ieskatīties festivāla  “Muzikālais augusts Daugavpilī” koncertu ierakstos un kopā ar talantīgiem dziedātājiem un mūziķiem veidot svētku toņus Latvijas mēnesī – Novembrī.

21. novembrī (sestdien) plkst. 12.30 un plkst.18.30

TIKAI TANGO…


Maksis Krilovs (vokāls), Jans Grīnberts (saksofons), Kristīna Rusakoviča (akordeons), Tango dejotāji Dmitrija Arestova vadībā, Ansamblis “Barwy Daugawy”, vadītājs Stanislavs Jakovenko, Profesionālā pūšamo instrumentu orķestra “Daugava” mūziķi Arnolda Grīnberta vadībā

Koncertā izskanēs vispopulārākie Tango skaņdarbi, kas ieņēmuši nozīmīgu vietu pasaules muzikālajā dzīvē. Oskara Stroka, Marisa Vētras, Marģera Zariņa, Luiz Bonfa, Sidney Bechet un citu  komponistu mūzika.

22. novembrī (svētdien) plkst. 12.30 un plkst.18.30


FRANČU MŪZIKAS SKAŅĀS…
Skaistākās franču dziesmas un melodijas skanēs profesionālā pūšamo instrumentu orķestra “Daugava” mūziķu un solista Vygantas (Viļņa)  izpildījumā!

Vygantas – bards no Viļņas, īsts romantiķis, cilvēks, kas savā dzīvē dara to, kas viņam patīk – dzied, dejo, nodarbojas ar kalnu slēpošanu, lido ar gaisa balonu. Lietuvā pazīstams pēc piedalīšanās televīzijas šovā “Izaicinājums zvaigznēm. Desmit Lietuvas dziesmas”. Būdams pēc profesijas ārsts, savā radošajā darbībā ir izdevis vairākus CD ar dziesmām lietuviešu, angļu un franču valodā.

Informācija: www.vienibasnams.lv