PIESKARTIES II



Daugavpilī ar koncertprogrammu
PIESKARTIES II
uzstāsies

Anna Rancāne un Ieva Saliete

Otrdien, 14. decembrī, plkst. 18.00 Vienības nama koncertzālē (Rīgas ielā 22a) skanēs koncertprogramma PIESKARTIES II, kurā Ziemassvētku gaidīšanas noskaņu radīs dzejniece Anna Rancāne un klavesīniste Ieva Saliete.

Pasākuma laikā būs dzirdama Annas Rancānes dzeja un Stīva Reiha, Uģa Prauliņa un Edgara Cīruļa, kā arī XV gs. komponistu mūzika Ievas Salietes (klavesīns un klavicimbala) izpildījumā. Pirmo reizi šāda koncertprogramma, kur pēc Ievas Salietes iniciatīvas apvienojās Annas Rancānes lasītā dzeja un maigās klavesīna skaņas, tika izpildīta pagājušajā gadā, kad pasākumi nevarēja notikt klātienē ar skatītājiem. Toreiz tas bija tiešsaistes pasākums. Šogad mākslinieces kā turpinājumu ir izveidojušas jaunu programmu, kuru būs iespēja dzirdēt arī Daugavpilī.

Biļetes: Vienības nama koncertzāles kasē darba dienās plkst. 16.30 – 18.30, cena 3.00 euro.

Skatītāju ievērībai!
Koncertu varēs apmeklēt tikai vakcinētas vai  Covid-19 pārslimojušas personas ar derīgu digitālo sertifikātu. Uz pasākumu jānāk laicīgi, ar izprintētu vai savā telefonā lejupielādētu QR- kodu un personu apliecinošu dokumentu (pase vai ID karte).


Koncertu laikā notiek filmēšana un fotografēšana.

Papildus informācija:
Vita Viļevko
Daugavpils pilsētas domes
Kultūras pārvalde
t.: 20613225
www.kultura.daugavpils.lv