“Prāta Vētras” koncerttūre visā Latvijā



2022. gada vasarā “Prāta Vētra” dosies koncerttūrē “Gads bez kalendāra”. 6. augustā koncerts notiks Daugavpilī, stadionā “Lokomotīve”. Biļetes pieejamas biļešu tirdzniecības vietnē eKase.lv, Vienības nama koncertzāles kasē (darba dienās plkst. 16.30 – 18.30) un Kultūras pils kasē (darba dienās plkst. 16.00 – 19.00).

Koncerttūrē izskanēs jau iemīļotas grupas melodijas un jaunā albuma “Gads bez kalendāra” dziesmas ar mūsdienu tautas mūzikas grupas “Tautumeitas” piedalīšanos.

“Nav labāka veida būt noderīgiem šajā laikā, kā tikai darot to, ko protam vislabāk – spēlējot savu mūziku. Šovasar brauksim uz Jelgavu, Valmieru, Ventspili, Daugavpili un Rīgu, lai koncertētu un atkal tiktos ar saviem klausītājiem pēc trīs gadu pārtraukuma. Tas nav bijis tikai “Gads bez kalendāra”, ir izdzīvots posms, kas uz ierastām lietām liek skatīties pilnīgi citādi. Mēs ticam, ka šie koncerti mūs saliedēs, dos cerību un atkalsatikšanās prieks iedvesmos mūs visus jaunam cēlienam,” pauž “Prāta Vētras” komanda.

“Šogad, līdzīgi kā iepriekšējos gadus, “Prāta Vētras” komanda domā arī par dabai draudzīgiem koncertu norises veidiem. Ar sadarbības partneru palīdzību vasaras koncertos plānojam piedāvāt depozīta dzērienu glāzes, izmantosim dabai draudzīgāku degvielu elektrības ģeneratoriem un kopā ar apdrošināšanas sabiedrību “Balcia Insurance SE” visos koncertos būvēsim novietnes, kur ikviens varēs droši atstāt savu velosipēdu, skeitborda dēli, elektrisko skūteri vai kādu citu dabai draudzīgu pārvietošanās līdzekli,” pauž grupas ģenerālmenedžere Aija Auškāpa.

Biļetes uz koncertiem visā Latvijā pieejamas biļešu tirdzniecības vietnē eKase.lv, TC Spice informācijas centrā un pilsētu kasēs – Jelgavas Kultūras namā,  Valmieras kultūras centrā, Daugavpils “Vienības namā” un Kultūras pilī, kā arī no 1. jūlija Ventspils koncertzālē “Latvija”. “Prāta Vētras” komanda aicina internetā iegādātās koncertu biļetes neprintēt, bet gan izmantot iespēju tās saglabāt savā viedierīcē un pie ieejas koncertā uzrādīt digitāli. Iegādājoties biļeti internetā, pieejams arī eKase.lv jaunums – biļešu apdrošināšana sadarbībā ar apdrošināšanas sabiedrība “Balcia Insurance SE”, kas paredz naudas līdzekļu atmaksu, ja uz koncertu nav iespējams ierasties iepriekš neparedzētu apstākļu dēļ.

Koncerttūri “Gads bez kalendāra” atbalsta apdrošināšanas sabiedrība “Balcia Insurance SE”, tirdzniecības centrs Spice, Neste Latvija, pārvadātājs DSV, ziņu portāls Delfi, TV3 Group, Dienas Mediji, žurnāls OK! un Radio TEV. “Prāta Vētras” koncerttūres “Gads bez kalendāra” gatavošanās procesam un aizkulisēm var sekot līdzi grupas sociālajos tīklos Facebook, Instagram un mājaslapā www.pratavetra.lv.

Papildu informācija:
Aija Auškāpa
aija@brainstorm.lv