Otrās Lieldienas Daugavpilī



Pirmdien, 18. aprīlī, Vienības namā (Rīgas iela 22a) pasākumā „Kas Lieldienu iešūpoja…”, aicinām svinēt Otrās Lieldienas.

Pasākums sāksies plkst. 12.00 ar koncertu „Kas Lieldienu iešūpoja…” Vienības nama koncertzālē un meistarklasi Tradīciju mājā. Koncertā piedalās Tautas mūzikas ansamblis “Rakari” /vad. Ēvalds Daugulis/, jauniešu deju ansamblis “Laismeņa” /vad. Diāna Soldāne/ un Latviešu biedrības vokālais ansamblis “Retro” /vad. Skaidrīte Ērliha/. Radošajā meistarklasē, kas notiks Tradīciju mājā (ieeja no Saules ielas puses), no dažādiem dabas un sadzīves materiāliem mācīsimies veidot Lieldienu rotājumus.

Plkst. 13.00 Lieldienu svinēšana turpināsies ar Daugavpils teātra aktieru uzvedumu bērniem “Pūkaiņu Pavasara Pārsteigums”.

Svētku turpinājumā plkst. 13.40 apmeklētāji tiks aicināti noskatīties studijas „Animācijas Brigāde” filmas “Dusmukule”, “Zaķu lielā diena” un “Eži un lielpilsēta”, kā arī piedalīties radošajās darbnīcās. Tā kā šajā laikā notiks arī dižošanās konkurss „Skaistākā ola”, aicinām bērnus paņemt no mājām skaistāko Lieldienu olu.

Visas pasākuma aktivitātes norisinās bez ieejas maksas. Pasākumu laikā notiek fotografēšana un filmēšana.

Otrās Lieldienas Daugavpilī rīko: Daugavpils Kultūras pārvalde sadarbībā ar Vienības namu un Daugavpils Latviešu biedrību.

Papildus informācija:
Vita Viļevko
Daugavpils pilsētas pašvaldības
Kultūras pārvalde
t.: 20613225
e-pasts: vita.vilevko@daugavpils.lv

Vienības nams
t.: 65427552
www.vienibasnams.lv