Koncerts LATVIAN METAL SUPPORTS UKRAINE



Daugavpils Kultūras pilī notiks labdarības koncerts
“LATVIAN METAL SUPPORTS UKRAINE”

Šī gada 23. aprīlī no plkst. 19.00 līdz 23.00 visi smagās mūzikas interesenti aicināti apmeklēt Ukrainas atbalsta koncertu “Latvian Metal Supports Ukraine”. Pasākums notiks Daugavpils Kultūras pilī (Smilšu 92).  Ņemot vērā ierobežoto vietu skaitu (tikai stāvvietas), ieeja ar ielūgumiem, kurus jārezervē iepriekš Biļešu paradīzes kasēs vai internetā.

Koncertā piedalīsies folk metāla grupa “Varang Nord” (Daugavpils), latviešu smagās mūzikas leģenda “Preternatural” (Rīga) un progresīvie “Stagnant Project” (Rīga).

“Šajā Ukrainai un visai civilizētajai pasaulei smagajā laikā arī mēs, kā mūziķi, vēlamies sniegt atbalstu, darot to, ko vislabāk mākam – spēlēt, šoreiz vācot ziedojumus Ukrainai. Otrs – ar šo koncertu mēs vēlamies solidarizēties un paust skaidru nostāju – mēs esam par Ukrainu un pret Krievijas sākto karu”, tā pasākuma idejas autori un organizatori grupa Varang Nord.

Sadarbībā ar labdarības organizāciju Ziedot.lv, pasākuma laikā tiks vākti ziedojumi Ukrainas atbalstam – būs iespēja veikt skaidras naudas ziedojumus Ziedot.lv kastītēs, kā arī koncerta apmeklētāji tiks aicināti zvanīt uz ziedojumu numuru 9000 6086 (maksa par zvanu 1,42 eiro).

Apliecinot savu atbalstu Ukrainai, visi dalībnieki koncertā piedalās brīvprātīgi. Pasākumu organizē Daugavpils valstspilsētas pašvaldības Kultūras pārvalde sadarbībā ar uzņēmumu MuzPro un grupu Varang Nord, atbalsta Ziedot.lv un Biļešu Paradīze.