Ģimenes kino svētdienas decembrī



Ģimenes kino svētdienas decembrī

Turpinot iesākto tradīciju, Vienības nams aicina daugavpiliešus un pilsētas viesus apmeklēt Ģimenes kino svētdienas Vienības nama kafejnīcā arī decembrī. Šajā svētku mēnesī skatītājus sagaida:

4.12. plkst. 14.00 Ģimenes spēlfilma “Polijs”
10 gadus vecā Sesila kopā ar savu mammu pārvācas no Parīzes uz laukiem. Laukos meitenei neizdodas atrast sev draugus. Reiz netālu uzstājas ceļojošais cirks, kura galvenā zvaigzne ir ponijs Polijs. Sesila nejauši uzzina, ka cirkā ar poniju slikti apietas, un nolemj jauno draugu glābt! Sesila ar Poliju bēg, bet viņiem pakaļ dzenas satrauktais cirka direktors un noslēpumains svešinieks vārdā Viktors. Jaunajiem draugiem stāv priekšā īsti piedzīvojumi, ar kuriem tikt galā var tikai kopā. Sirsnīga ģimenes filma par draudzību un mīlestību pret dzīvniekiem, kuras pamatā ir bērnu iemīļotas Sesilas Obrijas grāmatas.

Filmas garums: 1h 42 min; bez vecuma ierobežojuma.
Treileris: https://www.youtube.com/watch?v=sl98Jli10Og
Biļetes cena 3 eiro

11.12. plkst. 14.00 Piedzīvojumu filma visai ģimenei “Circenīša Ziemassvētki”
“Circenīša Ziemassvētki” ir jautra Ziemassvētku piedzīvojumu filma visai ģimenei. Policista Ervīna Dambja ģimene sliktā noskaņojumā ierodas savā lauku mājā un sastop Ziemassvētku vecīti. Mazā Marta un brālītis Toms viņu iesaista savas ģimenes glābšanas plānā. Vecāki sāk gatavoties svētkiem, nemaz nenojauzdami, ka sastaptais Ziemassvētku vecītis ir no cietuma izbēgušais Bruno Circenis.

Režisors: Aigars Grauba.
Filmas garums: 1h 57 min.
Filmas treileris: https://www.youtube.com/watch?v=dlBd_ccQ6BQ&t=7s
Biļetes cena 3 eiro

18.12. plkst. 14.00 Spēlfilma visai ģimenei “Ziemassvētki Džungļos”
Aizraujoša spēlfilma visai ģimenei, kas vēsta par eksotiskiem piedzīvojumiem tālā pasaules malā, kur desmitgadīgā filmas varone Paula dodas meklēt Ziemassvētku šamani.
Tā ir pirmā Latvijas filma, kas gandrīz pilnībā nofilmēta ārpus Latvijas. Filmas komanda un aktieri – Māris Olte, Inga Alsiņa-Lasmane, Rebeka Šuksta un Elizabete Liepa – gandrīz divus mēnešus pavadīja eksotiskajā Indonēzijā, kopā ar vietējiem aktieriem un filmēšanas palīgiem strādājot pie tās veidošanas.

Režisors Jāks Kilmi.
Filmas garums: 1 h 33 min
Filmas treileris: https://www.youtube.com/watch?v=LeRmMUiBMm0
Biļetes cena 3 eiro

25.12. plkst. 14.00 Animācijas programma “Zelta ziema”
Latviešu animācijas filmu izlase, kas ļauj izbaudīt bērnību ne tikai bērniem, bet arī viņu vecākiem. Septiņas multfilmas vienkopus – “Baltā pasaka”, “Ziemassvētki”, “Kad āboli ripo”, “Rezgalības”, “Māsa un brālis”, “Kraukšķītis” un “Raganas poga”.

Filmas garums: 47 min.
Biļetes cena 3 eiro.

Biļetes: Vienības nama koncertzāles kasē darba dienās plkst. 16.30 – 18.30 un 1 stundu pirms pasākuma.

Vienības nama pasākumu laikā notiek filmēšana un fotografēšana.


Informācija: www.vienibasnams.lv, tālr. 65427552