V STARPTAUTISKAIS BĒRNU UN JAUNIEŠU MŪZIKAS KONKURSS “DAUGAVAS PĒRLE”



V STARPTAUTISKAIS BĒRNU UN JAUNIEŠU MŪZIKAS KONKURSS
“DAUGAVAS PĒRLE”
Daugavpilī, 2018. gada 12. maijā

Daugavpils – otrā lielākā pilsēta Latvijā, atrodas Daugavas upes krastos 232 km attālumā no valsts galvaspilsētas Rīgas.

Kādreiz viskrāšņākajās rotās dižojās izsmalcinātas pērles, atrastas Daugavas ūdeņos, un, rīkojot starptautisko bērnu un jauniešu mūzikas konkursu “Daugavas pērle”, ceram, ka konkursā sevi pieteiks jaunas un talantīgas “pērlītes”, kuru radošais spilgtums iedegsies šeit, Daugavpilī, Daugavas krastos.

Daugavpils Latviešu kultūras centrs aicina bērnus un jauniešus vecumā no 6 līdz 18 gadiem pieteikties dalībai V starptautiskajā bērnu un jauniešu mūzikas konkursā “Daugavas pērle”, kas norisināsies šī gada 12.maijā Vienības nama koncertzālē.
 
Interesentiem līdz šī gada 15. aprīlim elektroniski uz e-pastu leonova@vienibasnams.lv jāiesūta konkursanta pieteikuma anketa un fotogrāfijas JPEG formātā.
 
Konkursa dalībnieki sagatavo divus priekšnesumus, katra priekšnesuma ilgums nepārsniedz 4 minūtes.  Pirmā konkursa dziesma savas valsts valodā, otrā dziesma – pēc konkursanta brīvas izvēles.
 
Konkursantus vērtēs kompetenta starptautiska žūrija.

Konkursa finālisti tiks apbalvoti ar 1., 2., 3. vietas diplomiem un vērtīgām balvām, kā arī viens no dalībniekiem saņems konkursa Galveno balvu.

Konkursu organizē Daugavpils Latviešu kultūras centrs.

Pielikumi:
ENG Appendix 1 Soloist Contest The Pearl of Daugava
ENG Appendix 2 Ensemble Contest The Pearl of Daugava
ENG Contest The Pearl of Daugava

LV Anketa 1 Solists Daugavas perle
LV Anketa 2 Ansamblis Daugavas perle
LV Konkurss Daugavas perle

RU Anketa 1 Solists Daugavas perle
RU Anketa 2 Ansamblis Daugavas perle
RU Konkurss Daugavas perle

Informācija: www.vienibasnams.lv, t. 654 27552