DAUGAVPILS LATVIEŠU KULTŪRAS CENTRA MUZIKĀLIE PROJEKTI




Latviešu kultūras centrs un TV kanāls LRT + piedāvā aizraujošu ceļojumu pa festivāla  “Muzikālais augusts Daugavpilī” koncertu lappusēm:


4. jūlijā (sestdien) plkst. 12.30 / 18.30

Aija ANDREJEVA

Aija Andrejeva – dziedātāja, aktrise – viņas vokālās prasmes novērtējusi Latvijas muzikālā elite – Raimonds Pauls, Kārlis Lācis, DJ Rudd, Kaspars Ansons, Lauris Reiniks, Kārlis Būmeisters u.c..  Aijas pēdējais studijas albums “Mēs pārejam uz Tu” (2018) guva plašu klausītāju atzinību, singli “Mēs pārejam uz TU”, “Tu mani sauc” un “Blēņas” iekļauti visu Latvijas lielāko radio staciju rotācijā. 2019. gada 14. februārī tika izdots radio singls “Bāc”, kas šobrīd ir Latvijas lielāko radio staciju A rotācijā.

5. jūlijā (svētdien) plkst. 12.30 / 18.30
Grupa TORBA NA KRUCHE (Sanktpēterburga)


Grupas „Torba na Kruče” («Торба-на-Круче») pirmsākumi ir datējami sākot ar 1998 .gadu, kad mūzikas klubā „Moloko” Sanktpēterburgā notika grupas debija. Pirmais koncerts izrādījās veiksmīgs, tam sekoja mūzikas kritiķu pozitīvas atsauksmes un novērtējums preses materiālos, kas arī iedvesmoja jaunos mūziķus plašākai koncertdarbībai Krievijā un citās pasaules valstīs. Baltijas reģionā tā uzstājusies Stokholmā, Helsinkos, Turku, Tallinā, Rīgā, Ventspilī, Liepājā, Narvā, Daugavpilī. Mūzikas autors un galvenais solists ir Makss Ivanovs.
Informācija par grupu: www.torbanakruche.ru

Informācija: Latviešu kultūras centrs, www.vienibasnams.lv