MUZIKĀLAIS AUGUSTS DAUGAVPILĪ - 2017



10. augustā plkst. 17.30
Daugavpils teātrī
ALASKA DREAMERS
koncertprogrammā RISE
 
Daugavpils Muzikālā augusta otrajā nedēļā, 10. augustā, ar koncertprogrammu RISE Daugavpils teātrī uzstāsies grupa „Alaska Dreamers”.

Grupa „Alaska Dreamers” ir viena no Latvijas oriģinālākajām un savdabīgākajām grupām, kas klausītājam vēlas dot miera un gaišuma sajūtu, iespēju aizmirsties no ikdienišķajām rūpēm un ļauties emocijām bagātam piedzīvojumam.

"Alaska Dreamers" mūzika ir stilistiski daudzveidīga - tā sevī apvieno džeza, blūza, soulmūzikas, r&b, folka un postroka elementus, un mūzikā izskan ikkatra grupas dalībnieka unikālais rokraksts. Koncertprogramma "Rise", tulkojumā no angļu valodas "Celties", ir kā simbolisks apzīmējums grupas dzīves kustībai.

„Alaska Dreamers” apvienojušies aktuālākie Latvijas jaunās paaudzes mūziķi, kas plašākai publikai zināmi kā spoži solo mākslinieki un arī dažādu populāru mūzikas projektu dalībnieki: Kristīne Prauliņa (vokāls), Reinis Ozoliņš (bass), Jānis Kalniņš (ģitāra), Mārcis Vasiļevskis (ģitāra), Jānis Ruņģis (ģitāra), Oskars Ozoliņš (trompete), Kristaps Lubovs (saksofons), Laura Rozenberga (trombons), Ritvars Garoza (klavieres), Rūdolfs Dankfelds (bungas), Migels Andress Ernendess Giraldi (Miguel Andres Hernandez Giraldi) (perkusijas), Gustavs Erenpreiss (skaņa).

Biļetes: www.bilesuparadize.lv un Daugavpils teātra kasē (t. 65426520). Cena: 3.00 euro

Šogad projektam „Muzikālais augusts Daugavpilī” aprit 5 gadi! To rīko: Latviešu kultūras centrs, atbalsta Daugavpils pilsētas dome.

Informācija: Latviešu kultūras centrs – www.vienibasnams.lv, t. 65427552