VYSI MUNI GOSTI BEJA



14.03.2020. plkst. 17.00
Vienības nama koncertzālē
Deju ansambļa LAISMEŅA un draugu sadancis
VYSI MUNI GOSTI BEJA

Svinot pavasara sākumu Daugavpils Latviešu kultūras centra Deju ansamblis “Laismeņa” šī gada 14. martā plkst. 17.00 kopā ar draugu deju kolektīviem no  Daugavpils, Preiļiem un Vaboles aicina uz koncertu “Vysi muni gosti beja”.

“Ir klāt brīdis, kad tiešām smaržo pēc pavasara, atgriežas gājputni un kokos pumpuri jau tūlīt, tūlīt sprāgs vaļā. Putnu čalas aizvien vairāk piepilda gaisu, saule spīd arvien spožāk un šis ir lielisks brīdis apkopot šajā deju sezonā apgūto, piedzīvoto un izjusto – dāvinot burbuļojošus smieklus, dzirksteļojošu enerģiju un nerimstošu dejotprieku arī mūsu skatītājiem. Ar šo koncertu vēlamies pateikties mūsu ģimenēm, draugiem, līdzcilvēkiem – visiem, kuri ir bijuši mums līdzās ikdienā, visiem, kuri mūs ir atbalstījuši kā vien spēj! Paldies arī tiem, kuru aplausi silda mūsu sirdis koncertos! Un paldies pašiem sev – par to, ka mēs esam viens otram!”

Skatītāji tiek aicināti baudīt pavasari kopā ar koncerta dalībniekiem un ļauties dejas burvībai!

Koncertā piedalās: Daugavpils Latviešu kultūras centra deju ansamblis “Laismeņa” (mākslinieciskā vadītāja Diāna Soldāne, repetitori Dāvis Greļevskis un Patrīcija Zemniece) un bērnu deju kolektīva “Pienupīte” vidusskolas un 2.-4.klašu grupas (mākslinieciskā vadītāja Inese Zuģicka), Preiļu novada Bērnu un jauniešu centra tautas deju kolektīvs “Dancari”, Jāņa Eglīša Preiļu Valsts ģimnāzijas un Preiļu novada kultūras centra deju kopa “Dancari” (mākslinieciskā vadītāja Ilze Broka)  un Vaboles pagasta kultūras nama jauniešu deju kolektīvs “Aisma” (mākslinieciskā vadītāja Anita Šalkovska).

Ieeja bez maksas.

Informācija: Latviešu kultūras centrs, www.vienibasnams.lv, t. 65426691