DAUGAVPILS LATVIEŠU KULTŪRAS CENTRA MUZIKĀLIE PROJEKTI



Latviešu kultūras centrs un TV kanāls LRT + piedāvā aizraujošu ceļojumu pa festivāla “Muzikālais augusts Daugavpilī” koncertu lappusēm:

16. maijā (sestdien) plkst. 12.30 / 18.30
ILONA KUDINA QUINTET (Rīga)

Kvinteta sastāvā ir progresīvi domājoši instrumentālisti, kas ar savu savdabīgo skanējumu ir unikāli uz mūsdienu online kazino improvizācijas skatuves.
Ilona Kudiņa (flauta, balss), Toms Rudzinskis (saksofons), Viktors Ritovs (klavieres), Reinis Ozoliņš (kontrabass), Kaspars Kurdeko (sitamie instrumenti).
„Ilona Kudina Quintet” savus klausītājus vedīs aizraujošā orģinālmūzikas ceļojumā.

17. maijā (svētdien) plkst. 12.30 / 18.30
THE MAGIC TIME OCHESTRA (Lietuva)


Koncertu sniegs viens no spilgtākajiem jauniešu džeza orķestriem Lietuvā – „The Magic Time Orchestra” (Viļna) ”, kopā ar Daugavpils džeza mūzikas metru, klarnetistu, muzikālo skaņdarbu aranžētāju Arnoldu Grīnbertu un Minhenes (Vācija) jauno džeza mūziķu pārstāvi Jāni Grīnbertu (alta un soprāna saksofons). Orķestra solistes: Kristina Jurevičiūte un Auguste Zickute. Diriģents, mākslinieciskais vadītājs Eugenijus Vedeckas.
Koncertā dzirdēsim zelta svinga ēras džeza klasiku, populārākos hītus un džeza improvizācijas, kuru muzikālās intonācijas pārsteigs ar romantisma noskaņu un skatītājiem ļaus iegrimt neaizmirstamā maģiskā laika plūsmā.

Informācija: Latviešu kultūras centrs, www.vienibasnams.lv