Poļu kultūras centrā tiks atklāta Inesas Norkārkles fotogrāfiju izstāde



Šī gada 9. maijā plkst. 16.00 Vienības nama Poļu kultūras centrā (Varšavas ielā 30) tiks atklāta Inesas Norkārkles fotogrāfiju izstāde "Ziedi interjerā un citi prieki".

Izstādē varēs aplūkot fotogrāfijas, kurās attēloti spilgti ziedošie ziedi, ziedu pušķi, krāšņas ziedu kompozīcijas interjerā, ainavas dažādos gadalaikos un dažādos diennakts laikos, kā arī citas lietas, kas autorei sagādā prieku. Ieeja pasākumā bez maksas. Izstāde būs skatāma līdz 4. jūnijam.

"Mēs bieži dzirdam, ka bērni ir mūsu dzīves ziedi, bet varam arī teikt, ka ziedi ir mūsu dzīves bērni. Ziediem tāpat kā bērniem ir vajadzīga uzmanība, rūpes un mīlestība. Mūsu mājas bez bērniem un ziediem kļūtu vienaldzīgi garlaicīgas, bez tiem ir grūti baudīt dzīvi," uzskata Inesa.

Inesa Norkārkle absolvējusi Rīgas Tehnisko universitāti. Pēc studijām strādājusi par žurnālisti Rīgas medijos. Inesa ir fotogrāfe ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi, Daugavpils Reģionālās mākslinieku apvienības biedre un vairāku grupu un personālizstāžu dalībniece. "Ziedi interjerā un citi prieki" ir otra Inesas Norkārkles izstāde Poļu kultūras centrā.

Informējam, ka pasākuma laikā notiks fotografēšana un filmēšana publicitātes un vēsturiskajām vajadzībām.

Izstādi rīko Daugavpils valstspilsētas pašvaldības iestādes "Vienības nams" struktūrvienība "Poļu kultūras centrs".

Vienības nama Poļu kultūras centrs izsaka pateicību par atbalstu J. Oļševska fondam “Palīdzība poļiem austrumos”. Projektu līdzfinansē Polijas Republikas Ministru padomes priekšsēdētāja kanceleja konkursa "Poļu kopienas un ārzemēs dzīvojošie poļi 2024"  ietvaros.

Papildu informācija:
DVPI "Vienības nams"
Poļu kultūras centrs
t.: +371 65439718
e-pasts: dompolski@inbox.lv