Daugavpilī uzstāsies grupa „Auļi”



Šī gada 8. augustā plkst. 19.30 Andreja Pumpura skvērā „Muzikālā augusta Daugavpilī” ietvaros notiks bungu un dūdu grupas „Auļi” koncerts.

Daugavpilī „Auļi” uzstāsies ar savu labāko dziesmu programmu, kurā dārdēs bungas, dūks dūdas un būs dzirdama arī Ernesta Medeņa varenā balss. Grupas koncertus raksturo enerģiska mūziķu un publikas mijiedarbība.

Bungu un dūdu mūzikas grupa “Auļi” dibināta 2003. gadā ar mērķi kopt un attīstīt dūdu mūziku Latvijā. Šajos gados izdoti 11 mūzikas albumi no kuriem 6 apbalvoti ar Latvijas mūzikas ierakstu gada balvu Zelta Mikrofons kategorijā “Tautas vai pasaules mūzikas albums”. “Auļi” vairs nespēj atcerēties tieši cik koncerti nospēlēti 20 gadu laikā , bet tie notikuši Latvijā, Igaunijā, Lietuvā, Polijā, Čehijā, Slovākijā, Vācijā, Ukrainā, Krievijā un Baltkrievijā pirms 2008. gada, Itālijā, Francijā, Spānijā, Ķīnā, Malaizijā, Taivānā, Japānā un Beļģijā. Radošo iedvesmu „Auļi” rod tautasdziesmās, taču lielāko daļu repertuāra veido oriģinālas kompozīcijas.

Auļi:
https://www.youtube.com/@AuliEtnotranss
https://open.spotify.com/artist/2i82YHnWeTn1ZnT6JKfRMn?si=cca5a4540c1d4ac0  
https://www.facebook.com/AuliEtnotranss  

Festivālu „Muzikālais augusts Daugavpilī” rīko Daugavpils valstspilsētas pašvaldības iestādes “Vienības nams” Latviešu un latgaliešu kultūras centrs, atbalsta Daugavpils valstspilsētas pašvaldība.

Informējam, ka festivāla pasākumi tiek fotografēti un filmēti publicitātes un vēsturiskajām vajadzībām.

Papildu informācija:
DVPI “Vienības nams”
Latviešu un latgaliešu kultūras centrs
t.: +371 654 27752
www.vienibasnams.lv