Māra Briežkalna kvinteta koncerts Daugavpilī pārcelts



Šī gada 19. septembrī XIII Mūzikas un mākslas festivāla "Daugavpils ReStArt 2024" ietvaros plānotais Māra Briežkalna kvinteta un Birutas Ozoliņas koncerts “Latgalian Evergreens” tehnisku iemeslu dēļ tiek PĀRCELTS uz 2025. gadu.

• Naudu par biļetēm, kas iegādātas Vienības nama koncertzāles kasē, var saņemt kases darba laikā līdz šī gada 31. oktobrim.

• Naudu par biļetēm, kas iegādātas "Biļešu paradīzes" kasēs, var saņemt "Biļešu paradīzes" kasēs.

• Nauda par biļetēm, kas iegādātas www.bilesuparadize.lv, automātiski tiks ieskaitīta kontā.
    
Atvainojamies par sagādātajām neērtībām!

Māra Briežkalna kvintets ir viena no vadošajām akustiskā džeza grupām Latvijā, kas uzstājusies  daudzos starptautiskos džeza festivālos, ieskaitot  „Pori Jazz”,  „Ottawa Jazz”, kā arī „London Jazz”, „Tokyo Jazz”, „Veneto Jazz”, „Athens Jazz” u.c. Kolektīvs pārstāvējis Latviju arī starptautiskajā mūzikas gadatirgū MIDEM un uzstājies leģendārajā „Blue Note” džeza klubā Ņujorkā, „Baryshnikov Arts Center” Ņujorkā, „Brussels Jazz Fest” un citur. Māra Briežkalna kvintets izlaidis četrus mūzikas albumus. Kvinteta sastāvs: Māris BRIEŽKALNS (sitaminstrumenti), Viktors RITOVS (klavieres, taustiņi), Raimonds MACATS (ermoņikas, taustiņi), Kristaps LUBOVS (saksofons) un Andris GRUNTE (kontrabass).

Papildu informācija:
DVPI „Vienības nams”
Latviešu un latgaliešu kultūras centrs
t.: +371 654 27752
www.vienibasnams.lv
www.vnfestivals.lv