Nāc un piedalies Aizgavēņa jautrībās!



Otrdien, 13. februārī, plkst. 17.30 A. Pumpura skvērā, Daugavpilī, notiks pasākums „Aizgavēnis Pumpura parkā”.
 
Pasākumā aicinātas piedalīties komandas 6 cilvēku sastāvā. Tajās var apvienoties ģimenes, draugi, kolēģi, klasesbiedri utt. Lai varētu izbaudīt visu jautrību, līdz 7.februāra plkst.18.00 jāsūta pieteikums ar komandas nosaukumu un kontakttālruni uz e-pastu: tradicijumaja@vienibasnams.lv. Komandu skaits ir ierobežots!

Pasākuma „Aizgavēnis Pumpura parkā” laikā ar dažādu aktivitāšu palīdzību pārbaudīsim, kura no komandām ir atjautīgākā, ātrākā, sportiskākā, vienotākā, jautrākā utt. Tā kā šajā dienā nedrīkst skopoties, tad būs iespēja nogaršot arī sātīgu Aizgavēņa putru.

Dalība pasākumā bez maksas.

Aizgavēnis ir laiks, kad vajag daudz smieties un priecāties. Tā ir diena, kad ne vien dabā, bet arī cilvēka iekšējā pasaulē tiek iezīmēta pāreja no ziemas miera uz pavasara darbiem, kustību un jaunu sākumu. Turklāt, ja bērni priecīgi šajā dienā, tad būšot izdevies viss gads - līdz pat nākamajam gadam!

Informējam, ka pasākuma laikā notiek fotografēšana un filmēšana publicitātes un vēsturiskajām vajadzībām.

Pasākumu rīko Daugavpils valstspilsētas pašvaldības iestādes „Vienības nams” Latviešu un latgaliešu kultūras centra Tradīciju māja.

Papildu informācija:
DVPI „Vienības nams”
LLKC Tradīciju māja
Baiba Pankjāne
t.: +371 26 377 313
e-pasts: tradicijumaja@vienibasnams.lv