“Visīpašāko dāvanu” atvērsim Vienības namā!



Ceturtdien, 14.decembrī, plkst.18.00 Vienības nama koncertzālē (Rīgas ielā 22a) notiks par tradīciju kļuvušais Vienības nama Latviešu un latgaliešu kultūras centra bērnu kolektīvu koncerts.

Gaidīsim Ziemassvētkus kopā ar bērnu vokālo studiju “Pērlītes” (vadītāja Iveta Ustinskova), džeza ansambli (vadītāja Irina Grīnberte), folkloras ansambli „Dzīsme” (vadītāja Lūcija Vaivode) un bērnu deju kolektīvu “Pienupīte” (vadītājas Inese Zuģicka un Inga Pīnupe).

Šoreiz koncertam cauri vīsies stāsts par ģimeni, kurai zem eglītes kāds ir nolicis īpašu dāvanu ar zīmīti – „Dāvana tiem, kuri no sirds to vēlas!”. Kopīgi to verot vaļā šis noslēpums, kas slēpjas dāvanu kastē, tiks atklāts.

Daigas Kažes Ziemassvētku stāsta “Visīpašākā dāvana” ģimenes locekļu lomās iejutīsies Vienības nama Latviešu un latgaliešu kultūras centra radošās nodaļas darbinieki un jaunie mākslinieki Raimonds Mukāns un Luīze Lukjanska.

Ieeja bez maksas.

Informējam, ka pasākuma laikā iespējama fotografēšana un filmēšana publicitātes un vēsturiskajām vajadzībām.

Pasākumu rīko Daugavpils valstspilsētas pašvaldības iestādes „Vienības nams” struktūrvienība „Latviešu un latgaliešu kultūras centrs”.

Papildu informācija:
DVPI „Vienības nams”
Latviešu un latgaliešu kultūras centrs
Inese Ivulāne
t.: +371 654 25572