Aicinām baudīt "Ziemassvētku muzikālo kokteili"!



Šī gada 27.decembrī, plkst.18.00 Vienības nama koncertzālē (Rīgas ielā 22a) notiks koncerts "Ziemassvētku muzikālais kokteilis".

Koncertā skanēs iemīļotas latviešu un ārzemju komponistu Ziemassvētku melodijas, ko izpildīs Daugavpils Vienības nama Latviešu un latgaliešu kultūras centra orķestris „Daugavpils Sinfonietta”, profesionālais pūtēju orķestris „Daugava, jauktais koris „Daugava” un vīru koris „Forte”. Koncertprogrammu ar saviem krāšņajiem un skanīgajiem sniegumiem kuplinās tādi publikai atpazīstami solisti, kā Jeļena Borele, Arnis Slobožaņins, Alisa May, Amanda Lapa, Ērika Plopa, kā arī topošie mākslinieki no dažādām Daugavpils izglītības iestādēm – Laura Zuģicka (Daugavpils Valsts ģimnāzija), Antons Pizāns (S. Broka Daugavpils mūzikas vidusskola) un Viktors Gallo (Daugavpils Iespēju vidusskola). Diriģenti: Jevgeņijs Ustinskovs, Arnolds Grinberts, Renāts Cvečkovskis, Alīna Lapinska un Artūrs Saveļjevs.

Biļetes: Vienības nama koncertzāles kasē (darba dienās no plkst. 16.30 - 18.30) un Biļešu paradīzes kasēs. Cena 5.00 euro

Informējam, ka pasākuma laikā notiks fotografēšana un/ vai filmēšana publicitātes un vēsturiskajām vajadzībām.

Pasākumu rīko Daugavpils valstspilsētas pašvaldības iestādes „Vienības nams” struktūrvienība „Latviešu un latgaliešu kultūras centrs”.

Papildu informācija:
DVPI „Vienības nams”
Latviešu un latgaliešu kultūras centrs
Inese Ivulāne
t.: +371 654 25572